Ontdek wie jij bent met ambulante begeleiding in Eindhoven

Door middel van ambulante begeleiding in Eindhoven helpen wij jou om je ware identiteit te ontdekken. Wil je jouw kracht (terug)vinden? Ben je op zoek naar meer richting in je leven? Wij begeleiden jou door een basis gezinssituatie te bieden waarbij je hulpvraag doelgericht wordt aangepakt. Daarbij zijn wij ondersteunend richting een goede toekomst en bieden wij jou perspectief. Wanneer je kiest voor begeleid wonen in Eindhoven kom je te wonen in een sfeervol en open woningcomplex of een gezinswoning. Hierin wonen allemaal mensen met diverse achtergronden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Voor wie is ambulante begeleiding in Eindhoven?

Ben je een jongere of volwassenen met een diagnose? Dan kun je ambulante begeleiding in Eindhoven ontvangen. Wij begeleiden jou en stellen in samenspraak met jou een begeleidingsplan op. Hierin leggen wij de zorgvraag zorgvuldig vast en stemmen daar de begeleiding en ondersteuning goed op af. Aan de hand van de afgesproken aanpak zullen wij het begeleidingstraject opstarten. Onze missie is om jou op zo’n manier te begeleiden dat jij weer helemaal in je kracht komt te staan. Dit doen wij onder andere door aandacht te hebben voor jou als persoon en de interesses die je hebt. Ook bij thuiszorg in Eindhoven staat dit principe centraal. Wil je meer weten over begeleid wonen in Eindhoven of over het ontvangen van thuiszorg? Neem contact op!

Ambulante begeleiding Eindhoven

Ambulante begeleiding in Eindhoven gericht op zelfredzaamheid

Wanneer je ervoor kiest om ambulante begeleiding in Eindhoven te ontvangen hebben wij niet alleen oog voor de hulp bij dagelijkse bezigheden. Wij vinden het ook belangrijk om aan jouw gehele welzijn te werken. Dit doen wij door samen met jou te werken aan een positief zelfbeeld zodat je jezelf leert accepteren hoe je bent. Ook helpen we je om in de praktijk te brengen wat je hebt geleerd. Geleidelijk leer je andere denkpatronen aan waardoor je levensstijl zal veranderen. Door nieuwe inzichten wordt je zelfredzaamheid vergroot en zal het een nieuwe richting aan je leven geven. Wij zijn daarbij altijd beschikbaar om jou te ondersteunen bijvoorbeeld door hulp te bieden bij solliciteren of door je te helpen bij het vinden van een opleiding. Wil je ambulante begeleiding in Eindhoven ontvangen? Stuur ons een mail of bel ons even op. Wij staan je graag te woord!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.