Begeleid wonen in Eindhoven met ondersteuning van professionals

Wil je begeleid wonen in Eindhoven? Op ben je op zoek naar ambulante begeleiding in Eindhoven voor je zoon of dochter? Daarvoor ben je bij ons op de juiste plek. Wij zijn er voor iedere jongere vanaf 17,5 jaar om een basis gezinssituatie te bieden. Je wilt graag zelfstandig wonen en leven maar vanwege een beperking kun je hierin wel wat ondersteuning gebruiken. Deze ondersteuning willen wij jou graag bieden maar om een succesvol traject in te gaan is het van belang dat alle partijen gemotiveerd zijn. Daarbij is het essentieel om echt open te staan voor de hulp en deze te aanvaarden en te ontvangen. Onze hulp is professioneel en ondersteunend naar een goede toekomst zodat je een stabiel leven kunt leiden. Meer weten over begeleid wonen in Eindhoven? Neem contact met ons op!

Begeleid wonen in Eindhoven aanbieden is onze passie

Onze visie voor begeleid wonen in Eindhoven is dat iedere mens uniek is en een persoonlijke aanpak verdient. Jij als persoon staat bij ons dus centraal. Wij gaan jou helpen om jouw identiteit te (her) ontdekken zodat wij het allerbeste in jou naar boven kunnen halen. Op die manier zie je weer meer perspectief. Het maakt niet uit wie je bent of wat voor label je hebt, wij staan voor je klaar! Wij kijken niet naar leeftijd maar gaan samen op zoek naar een passende oplossing. Door onze brede expertise kunnen wij ondersteuning aanbieden bij psychische en psychiatrische stoornissen. Denk bijvoorbeeld aan autisme, AD(H)D, een depressie of een persoonlijkheidsstoornis. Wil je samen met ons op zoek gaan naar een passende manier om begeleid te wonen in Eindhoven? Neem contact op!

Begeleid wonen Eindhoven

Begeleid wonen in Eindhoven met steun van betrokken professionals

Wat houdt begeleid wonen dan precies in? Bij begeleid wonen heb je een eigen studio of appartement die je helemaal zelf mag inrichten. Verder krijg je een persoonlijke coach toegewezen die je gaat helpen bij jouw hulpvraag. Om in aanmerking te komen voor begeleid wonen in Eindhoven is het belangrijk dat je zelfstandig woont en geen 24 uurs- begeleiding nodig bent. Daarnaast heb je wel een hulpvraag waarbij je de begeleiding van een coach nodig bent. Wil je je aanmelden voor begeleid wonen of heb je interesse in thuiszorg in Eindhoven? Stuur dan een mail naar info@alpha-zorg.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.