Thuiszorg in Eindhoven ontvangen bij jou thuis

Wil je thuiszorg in Eindhoven bij jou thuis ontvangen? Dat is mogelijk! Onze zorgprofessionals verlenen verpleegkundige hulp of verzorging bij jou thuis voor en/of na een ziekenhuis opname. Hierbij staat zorg en aandacht voor jou als persoon centraal. Verder is het mogelijk dat we ook de zorg uit handen nemen op het gebied van huishoudelijke taken. Wij bieden dus een breed pallet aan mogelijkheden aan waarbij wij kijken naar jouw persoonlijke situatie. Daarin adviseren wij zo goed mogelijk en begeleiden wij jou op een manier waarin jij in je kracht blijft staan. Iedereen kan in aanmerking komen voor thuiszorg in Eindhoven. Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen!

Thuiszorg in Eindhoven ontvangen van betrokken professionals

Wil je zo lang mogelijk thuisblijven wonen in jouw eigen vertrouwde woonomgeving? Heb je ondersteuning nodig bij dagelijkse bezigheden zoals boodschappen doen of hulp bij computerzaken? Wij bieden thuiszorg in Eindhoven aan speciaal voor senioren die ondersteuning nodig hebben in het dagelijks leven. Samen met jouw naasten en andere betrokken bieden wij zorg aan. Op die manier zorgen wij er samen voor dat je zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Natuurlijk kom je ook in aanmerking als je semi zelfstandig woont. Ook dan staan wij voor je klaar! Wij werken vanuit ons hart en stemmen daarbij steeds af op jouw persoonlijke situatie, behoefte of hulpvraag. Wil je thuiszorg in Eindhoven aanvragen of wil je meer weten over ambulante begeleiding in Eindhoven? Neem dan contact met ons op!

Thuiszorg Eindhoven

Thuiszorg in Eindhoven voor iedere hulpvraag

Wij willen dat thuiszorg in Eindhoven toegankelijk is voor iedereen. Wij bieden thuiszorg aan speciaal voor iedereen die door omstandigheden een hulpvraag heeft. Culturele verschillen spelen bij het bieden van zorg geen rol maar wij passen ons er juist op aan. Wij hebben ons daarin gespecialiseerd en zijn betrokken bij jou als persoon. In ons werk hanteren wij vijf pijlers namelijk, aandacht, liefde praktijk, hervormen en aansturing. Bij het aanbieden van de zorg hebben wij aandacht voor wat er in jouw leven speelt, werken wij vanuit ons hart en vinden wij het belangrijk om jouw zelfredzaamheid hoge prioriteit te geven. Deze pijlers komen ook terug bij begeleid wonen in Eindhoven wat wij tevens aanbieden. Meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.